Signaalinvahvistin parantaa kuuluvuutta

Signaalinvahvistimella saat matkapuhelimen nettiyhteydet ja puhelut toimimaan häiriöttä. Signaalinvahvistin on erittäin tehokas keino parantaa matkapuhelimen signaalia erityisesti sisätiloissa. Vahvistimen avulla saat apua monen eri signaalin parantamiseen. Vahvistin tehostaa sekä GSM-puheluita, tekstiviestejä, mobiilinettiyhteyksiä kuten 3G-, 4G- ja LTE-verkkoja sekä auttaa parantamaan WiFi:n kantamaa.

Helppo asentaa

Signaalinvahvistin voi ensikuulemalla tuoda mielikuvan isosta ja hankalasta laitteesta, joka loistaa huoneen keskipisteenä. Tämä ei kuitenkaan voisi olla kauempana totuudesta. Nykyisin kaikki matkapuhelimen signaalinvahvistimet ovat pienikokoisia ja lähes huomaamattomia laitteita, joita on helppo käyttää. Ne ovat moderneja ja tyylikkäitä, joita ei välttämättä edes tarvitse piilottaa näkymättömiin. Signaalinvahvistin tulee pakettina, johon sisältyy kaikki mitä laitteen toimintaan tarvitaan. Paketissa on mukana vahvistimen lisäksi, antennit sekä ulos että sisään, kaikki tarpeelliset johdot ja virtalähde. Itse asennus on myös nopea ja helppo prosessi, aikaa siihen kuluu noin puolisen tuntia. Asennuksen jälkeen signaalinvahvistin ei tarvitse mitään erityistä tukea tai huoltoa, vaan sen voi lähes unohtaa, sillä laite on myös älykäs energiankulutuksen suhteen.

Myamplifiers tarjoaa kaikenlaisia signaalinvahvistimia moneen eri tarpeeseen. Tarjolla on vahvistimia maailman kaikkiin eri verkkoihin ja jokaiseen maahan. Voit hankkia vahvistimen vaikka ulkomaanreissua varten. Myamplifiersin henkilökunta auttaa sinua mielellään kaikissa signaalinvahvistimiin liittyvissä kysymyksissä. Sivustolla on yli 10 vuoden kokemus alalta, joten he jos ketkä osaavat auttaa sinua ongelmissa liittyen langattomiin verkkoihin ja niiden kantamiin. Myamplifiersin tiimi koostuu insinööreistä, teknisistä asiantuntijoista sekä konsulteista, joten he pystyvät ratkaisemaan visaisimmankin ongelmasi.

Kaikki sivustolla myytävät laitteet ovat saaneet CE- ja RoHS-sertifikaatit ja läpäisseet monet eri laatutestit niiden tehtailla. Sen vuoksi ne eivät ole millään lailla haitallisia käyttäjän terveydelle tai ympäristölle. Signaalinvahvistin ei myöskään aiheuta ongelmia muille vahvistimen kantamalla sijaitseville teknisille laitteille. Kaikki sivustolla myytävät matkapuhelimen signaalinvahvistimet sisältävät kahden vuoden takuun. Laitteita voi myös tilata ympäri maailman.

Älykäs vahvistin säästää sähköä

Vaikka edellä on jo lueteltu paljon syitä sille, miksi matkapuhelimen signaalinvahvistin kannattaa tilata juuri Myamplifiersiltä, tässä seuraavaksi vielä lisää hyviä syitä. Ensinnäkin sivustolta löytyy paljon valinnanvaraa. Tarjolla on yli 100 erilaista mallia, joten niiden joukosta löydät varmasti itsellesi sopivimman. Ennen laitteen toimitusta edeltää viisivaiheinen tarkastus, jolla taataan se, että saat varmasti olosuhteissasi toimivan vahvistimen. Laitteella on myös 30 päivän palautusoikeus, eli voit huoletta tilata sen ja palauttaa laitteen, jos kaikesta huolimatta et saa sillä riittävää vahvistusta matkapuhelimesi signaaleihin. Sivustolta tilattaviin tuotteisiin sisältyy myös kahden vuoden takuu sekä huoltopalvelu. Kaikki maksutapahtumat sujuvat turvallisesti ja saat itsellesi täydellisesti käyttövalmiin sarjan. Laite toimitetaan nopeasti postitse ja mikäli sinulla on jotain kysyttävää, saat sivustolta ilmaista teknistä tukea sekä ilmaista suuntausapua vahvistimelle, jolloin saat sen vahvistimesta parhaimmat tehot irti.

Hyvä malli esimerkiksi keskikokoisiin taloihin ja toimistoihin sekä kauppoihin on LCD-300GD, joka on Nikransin viimeisin uutuus. Se parantaa GSM-signaaleja kahdella eri taajuudella. Laitteessa on moderni LCD-näyttö, josta voit katsoa signaalitasot, asennusohjeet, tehotiedot ja mahdolliset virheilmoitukset. Se tehostaa yhtä aikaa sekä 900 että 1800 MHz:n GSM-signaaleja, jonka vuoksi se sopii eri taajuuksilla toimivien matkaviestintäoperaattoreiden käyttäjille. Laitteessa on myös lepotila, joka säästää energiaa ja samalla pienentää sähkölaskua, sillä se siirtyy lepotilaan automaattisesti kun saapuvia tai lähteviä puheluita ei tule. Tehostin myös havaitsee, mikäli signaalitaso ei ole riittävä, jolloin se vahvistaa sitä ja samalla estää häiriöitä. Pieni koko, keveys ja tyylikäs muotoilu kruunaavat tämän signaalinvahvistimen.