Talli- ja ratsastusseurahaku

www.nouseratsaille.fi -hakupalvelusta voit hakea mm. tallien tietoja, palveluita ja hevosalan työpaikkoja. Talleja voi hakea käyttämällä tallihaun lomaketta. Lomakkeella voit hakea talleja nimellä, palvelun, paikan, tallityypin tai vaikka maneesin perusteella.

Ratsastusseuroja voit hakea alueittain ja paikkakunnittain. Nimi -kenttään kannattaa kirjoittaa vain osa nimestä.

Hakusanat
Hakusanaksi kelpaa mikä tahansa vapaa hakusana joka on yli kaksi merkkiä pitkä. Hakusana voi olla myös puhelinnumero tai katuosoite. Hakusana voi olla myös moniosainen. Perusmuotoisella sanalla löytyy pääsääntöisesti enemmän hakutuloksia. Mikäli olet epävarma esim. tallin nimen oikeasta kirjoitusasusta, kannattaa yrittää tallin nimen alkuosalla. Tähteä ei hauissa tarvitse käyttää.

Alue
Voit hakea talleja myös alueittain (alueet ovat Suomen Ratsastajainliiton ratsastusalueet). Tällöin on hyvä määrittää myös jokin palvelu tai jokin muu alueellinen rajaus, jotta hakutulos ei kasva liian suureksi. Talli on merkitty oman postitoimipaikkansa mukaan tietokantaan joten kuntahaulla sinun täytää tosiaan tietää “missä” talli sijaitsee…

Vinkkejä hakuun
Jos antamillasi hakukriteereillä ei löydy talleja, vähennä vaihtoehtoja. Jos taas saat tulokseksi “liian monta” tallia, rajaa sitä valitsemalla joku hakukriteeri lisää.

Valitsemasi hakukriteerit näkyvät oikealla. Voit halutessasi lisätä niitä tai poistaa niitä.

Tehdessäsi uutta hakua, tarkasta ettei edellisen haun kriteerit ole edelleen valittuina.

Yleisimmät ongelmat
Hae valituilla kriteereillä -nappi ei tule näkyviin. Suurenna selainikkunasi koko näytön kokoiseksi.

Talliyrittäjä ei pysty päivittämään tallinsa tietoja. Päivitysikkuna ei avaudu. Tarkista, että koneesi sallii ponnahdusikkunoiden näytön internetasetuksissa.